Carnea a fost Felul principal pentru primii oameni

Modern-zi oamenii mananca o multime de carne. Unii nutritionisti spun, probabil, prea mult. Dar fosile din Tanzania indică faptul că primii oameni considerat o carne cu capse dietetice mult mai devreme decât primul gând. Ce e mai mult, carnea poate fi jucat un rol major in evolutia.

Cel puțin un milion și jumătate de ani în urmă, oamenii considerat un fel de mancare din carne principală, tariful nu doar ocazional. Aceasta este o veste foarte mare pentru arheologi.Probele se găsește în fragmente fosile craniul unui copil descoperit în Defileul Olduvai a Tanzaniei. Ce dovezi este că? Vom afla după ce vom lua în considerare misterul de carne.

Profesorul Manuel Dominguez-Rodrigo din Madrid Universitatea Complutense a fost căutarea de indicii cu privire la primii oameni de 20 de ani. A fost săpat în jurul valorii de chei din 2006, după analizarea fosile găsite de arheologul britanic celebru și antropolog Leakey Maria.

"Nu a fost o cantitate tot mai mare de dovezi ca primii oameni destul de mult aproximativ două milioane de ani au fost consumul de carne. Arheologii și de-a lungul ultimilor 50 de ani au fost dezbătut două întrebări principale. Unul, a fost carnea un element important în regimul alimentar al acestor hominizi sau a fost doar un element complementar ca tine s-ar putea vedea in cimpanzei moderne, de exemplu? Și numărul doi este întrebarea - dacă a fost sau nu de important - cum au dobândească această carne. Credeți vaneaza animalele pe care le mâncau? Au curata animalele pe care le mâncau? "

Arheologii știu de la site-uri din Etiopia, care stramosii omului au mâncat carne, în măsura înapoi la două puncte și șase de milioane de ani. Dar există atât de puține fragmente osoase de la acea vreme, cu urme de cuțit primitive pe ele, care e neclar cât de des a fost consumat carne.

Go Back

Comment