Din frontiera

Cazuri au crescut cu aproape 26,000 in ultimele trei luni doar, Comunelor afaceri interne Comisia spun.

Și restantele este in crestere cu 280 de cazuri in fiecare zi.

Taxare include aproape 4.000 de infractori straini - eliberate din inchisoare, mai degraba decat deportati - care sunt acum traiesc in Marea Britanie.

Nesolutionate include, de asemenea 174000 lucratorilor migranti si a studentilor straini care au disparut dupa ce vizele lor a fugit afara - de mai mult de 24000, in ultimele trei luni.

Exista alte cazuri care implica 25500 solicitantilor de azil - plus o "arhiva" de 74000 de cazuri de azil istorice, si un grup de 21.000 de imigranti din Marea Britanie Agentia Frontiere (UKBA) nu poate urmari.

Raportul de astazi vine la patru luni dupa comisia a spus Marea Britanie a devenit un "Triunghiul Bermudelor" pentru migranti. Presedintele Keith Vaz, a declarat: "Exista acum aproximativ acelasi numar de cazuri care asteapta rezolutie de UKBA cum exista oameni care traiesc in Islanda.

"Pana la intarzierile in intregime este eliminat, comisia nu considera ca personalul de conducere ar trebui sa primeasca orice fel de bonusuri."

Ministrul imigratiei Mark Harper a spus: "Acest raport ridica unele preocupari legitime, dar se iau masuri robuste." Umbra ministrul imigratiei Chris Bryant a declarat: "Este inacceptabil faptul ca numarul de ex straini infractorilor nationale care traiesc in comunitatile noastre este in crestere in timp ce Tory condusa de Guvern este deportarea infractorilor straini mai putine in fiecare an. "

Go Back

Comment