Faceți cunoștință cu Sable, paza pietoni felin (VIDEO)

Cele mai multe pisici par să iasă din modul lor de a bloca proprietarilor lor de mers pe jos în linii drepte. Dar într-o felină a luat o cale diferită hotărît, devenind, în esență, un paznic trecerea de pietoni la o scoala de mijloc.

"El a păstrat doar merg acolo, iar noi l-ar privi de la fereastra," proprietarul Tamara Morris a declarat Kapp News. "El doar atârna acolo și nu putea să aștepte să fie în jurul valorii de copii."

Cincisprezece ani Sable a fost pus pe trecerea de pietoni de datoria lui de auto-desemnat pentru numai un an, dar copiii si administratori de la Enterprise Middle School din West Richland, Washington, spune că a devenit deja o parte de încredere a echipei.

"Se va merge afară și vin să stea în, ca, poziția sa", a declarat studentul siguranță patrulare membru Courtney Budge.

În fiecare dimineață, de luni până vineri, Sable merge afara la scurt timp înainte de a suna clopoțelul școlii. După ce toți copiii au terminat de trecere strada la școală, pe care o conduce înapoi acoperit.

"El doar știe când fie acolo, știe când e timpul să te întorci și apoi, în după-amiaza, el știe când e timpul să fie afară și să meargă din nou", a declarat consilierul de siguranță patrula Monti Franckowiak.

"El e acolo doar ca elevii sunt, indiferent dacă plouă sau ninge, sau real caldă și însorită, pisica e acolo, de asemenea."

Go Back

Comment