WPP a lui Sorrell: deceniu Europa "jumătatea" de creștere lentă

Prognoza pentru 2013 o creștere economică europeană și-a transformat într-o predicție pentru degradare.Banca Centrală Europeană, joi, oglindită de anul viitor prognoza produsul intern brut de la o creștere de 0,3% la o scădere de 0,9% anul viitor.

Martin Sorrell, CEO al WPP, a declarat pentru CNN Richard Quest a se teme că problema de creștere al Europei va dura mai mult decât un an.

"Acesta este un deceniu de creștere lentă Suntem la jumătatea prin ea.. Sperăm că suntem la jumătatea prin ea", spune Sorrell. "Și acolo va fi un alt trei, patru, cinci ani de lucruri greu până când vom ieși din ea în jurul valorii de 2017, 2018."

Dar Sorrell, directorul companiei cea mai mare publicitate, a spus el vede o cale mai ușoară pentru Europa de Est Europa de Vest. El este optimist pentru fosta, invocând resursele energetice din Germania și Polonia, și este chiar "foarte optimist" privind Rusia.

"Axa acestor trei țări este foarte popular și este foarte pozitiv - cu siguranță pe termen scurt și mediu și poate chiar pe termen mai lung", spune Sorrell.

Dar Sorrell spune că va fi "săniuș greu" pentru Franța, Italia, Spania și Regatul Unit.

Joi, președintele BCE, Mario Draghi a subliniat Europei pe termen scurt provocările de creștere ca zona euro a căzut înapoi în recesiune în trimestrul al treilea. Cererea consumatorilor săraci, sentimentul investitorilor si "atenuată" a cererii externe a condus la retrogradare, a spus Draghi

Go Back

Comment