Misterul din spatele pachet "Indiana Jones" rezolvat

Săptămâna trecută, un pachet misterios a ajuns la Universitatea din Chicago. Adresat Henry Walton Jones Jr., pachetul maro-hârtie-imbracat prezentate poștale egiptean si a fost legat cu sfoară de modă veche. La început, Universitatea de admitere departamentul nu a știut ce să facă din ea-nu exista Jones Henry de personal. Dar, apoi, o piele de bivol film a subliniat e numele mari (și fictiv) arheolog, dr. Indiana Jones.

Deci, de ce naiba a fost Indiana "Nu-mi spune Junior" Jones e-mail obtinerea de la Universitatea din Chicago? Se pare pachet a fost de fapt o replică a unui jurnal scris de "Raiders of the Lost Ark" caracterul Abner Ravenwood. Această replică special a fost creat de un "Raiders", entuziast, care apoi a vândut on-line. Se pare că revista a căzut din cutia sa, la un moment dat (trebuia sa merg la un cumpărător în Italia), precum și serviciul de e-mail a asumat pachetul decorativ a fost un lucru real. (În filme, Jones a participat la Universitatea din Chicago, unde la intalnit pe Ravenwood.)

Contul Tumblr departamentului descris cartea / măiestrie prop 's: "Cartea în sine este un pic prăfuit, iar capacul este tesatura teal cu o coloană vertebrală catifea rosie, cu erodate inserții și cărți poștale multe / peisaje de Marion Ravenwood (si ceva bani rece reproduceri vechi ) a inclus este clar că este cea mai mare parte, dar nu complet manual, deoarece, deși hârtia este inclus rezistat tuturor "scrierii de mână" și caligrafie nu are indicator de presiune mărcile de scriere de mână reală. ".

Go Back

Comment