Netflix atrage control SEC peste Facebook mesaj

etflix și ei director executiv Reed Hastings ar putea confrunta cu o acțiune civilă pentru un post de pe Facebook ca US Securities and Exchange Commission personalul susțin încălcat regulile de publicitate care cer companiilor să comunice informații importante pentru toți investitorii, în același timp.

La data de 3 iulie, dl Hastings a pus un mesaj pe Facebook pentru a publica mai mult de 200.000 de fani pe Facebook, anunțând că membrii Netflix au urmarit mai mult de 1 miliard oră pentru prima dată în iunie.Mesajul a primit de la mai mult de 250 de apreciat și a fost împărtășit mai mult de 30 de ori, dar compania nu a emis un comunicat de presă sau depune un document cu privire la SEC știri.

Netflix prezentate într-un depozit SEC, joi, că societatea și dl Hastings a primit o notificare de la SEC Wells personal, avertizând cu privire la intențiile Agenției de a depune acuzațiile civile pentru încălcarea Regulamentului Divulgarea Fair.Regula interzice eliberarea selectivă a informațiilor materiale.

SEC Personalul va prezenta cazul la comisari, care vor vota dacă sau nu să dea în judecată compania.Caz este probabil să fie urmărit de către corporații, care robinet din ce în ce social media pentru a disemina informații.

"SEC întrebări de personal un post pe Facebook. Fascinanta poveste de social media", a declarat domnul Hastings într-un depozit de reglementare că el, de asemenea, a postat pe pagina sa de Facebook.

Go Back

Comment